Mahaa!

Hellå!

Näst sista dagen på tingan nu :( Känns lite tråkigt nu när man väl kommit igång med allting där. Har målat massa tavlor och fotoramar :D Jag är så duktig så.
Kanske får de bli julklapp till någon, hörreni flickor skulle vi handla julisar?

Igår var jag å bowlade, ska låssas som att den dagen raderats från mitt liv för ungefär så duktig var jag, haha. Men jag bjuder på mig själv så de är lugnt :p

En ny kissekatt har jag åxå för er som inte visste de, någon elak tant eller farbror hade kastat ut stackarn så jag tog hem honom. Har fått hjälp med att skriva ut annonser å allt möjligt men ingen som vill ha tillbaka honom. Så nu får han stanna hos mig och sina nya bästismissar. Dom tvättar varandra å busas heeeela tiden. Jättefin är han.

Jag håller på längta ihjäl mig till juuuuul, vill ha paket :p å de ska bli roligt för Karim åxå tror jag. Han ska få fira jul med oss alla å äta lite svenskt julbord och så. Ska bli spännande. Han har redan massa presenter väntandes.


Puss


Ikea!

Nu var de riktigt längesen men ni är nog inte förvånad :p

Det har väl inte hänt särskilt mycket sen sist, jag var på Ikea igår och de va jätteskojj. Handlade lite julklappar och saker till mig själv och så.
Sen efter Ikea blev det Casino där det åxå gick ganska bra ;) 
Och sen tyckte jag att de va viktigt att bråka med Karim åxå men jaja, de löste sig till slut.

Har hittat världens ballaste smink på Kicks som förövrigt är mitt nya favvoställe. Så ikväll blir de massa smink å alkohol å kompisar :D

Ma höres!

RSS 2.0