Fiddelifittan bör övas på!

Tjing allihopa!

Idag är Sara unset bakis. deni! Hur ofta händer det liksom?!! Jag hade såååå jävla roligt igår att jag vet inte vad jag ska ta mig till! Först bidde de fest å kortspel å sånt som vanligt sen skulle alla lastas in i bilen och vissa på krogen och vissa ragga runt bara i väntan på att dom ska hem ifrån krogen igen typ. Gamla goa låtar som vi verkligen Poppade på högsta volym!! Hur Simon kunde sova i bagaget med alla baslådor kan jag inte förstå, han måste ha ont i öronen idag. Eller iaf huvudet. Jag kan knappt prata idag för jag sjöng så mycket. Riktigt riktigt roligt umgänge och den kvällen kommer jag leva länge på. Blev relativt tidigt då jag var hemma halv 3 redan men det tar jag igen idag. Det blir cruising först å sen klubben ikväll :D Ska ringa tobbe å kolla om han e vaken åxå.




Lillpruppen 3 år idag :)

Tisdag eller ska jag säga onsdag?!

Återigen en kväll med Yoshi och det har varit superkul. Surrat sex, pojkar, musik å allt sånt därnt vanligt ni vet. Sjöng i kapp i singstar i nån timme åxå.. Mycket roligt var det! Blev en ganska tidig kväll så vi sa att vi ska ta igen det till veckan som kommer istället :p klockan e ju trots allt "bara" halv 3. Sist blev klockan 5 och det var lite bättre skit!

Snart blir det nån film å sängen antar jag.

Förresten är det någon som vet något on New Mayhem eller Mayhelonians så SNÄÄLLLLLAA berätta vad ni vet! Kan inte beskriva hur mycket jag vill veta och lära mig. Det är sjukt!! Finns inget på google och biblioteket e bara att glömma. Känns lite sjukt att åka till USA bara för det, men det är där det kommer att sluta om jag inte hittar nån som vet något. Så vet ni eller om ni vet någon som kan mycket om USA eller vidare så holla är ni supersnäll =)

Tjing

Yes!

Nu sitter jag här i min ensamhet. Kl e kvart över 5 på morronen och de är verkligen dags för nattis. Ikväll/Inatt har jag surrat skit med yoshi och spelat en hel del singstar! Det är så himla roligt. Anyways tänkte skriva ett snabbt inlägg bara. 

Imorrn är de fredag och saker inplanerade finns men vi får se hur det slutar imorrn. (imorrn för att jag inte sovit än)

Tack för ikväll Yoshi!

Toodle 

Horus eye!

Jahopp, igår var en mycket händelselös dag tills Sarah ringde och bad mig komma över till henne och Zorro. Sagt å gjort, gick dit och surrade lite skit och umgicks. Väldigt trevligt.

Idag har inte mycket hänt, surrat lite med folk å bror har varit och hälsat på en snabbis. Lånat lite vatten :p

Här är bilden förresten Sarah. Hette inte alls nåt i stil med de vi letade!


Blogg???

Jaa denna kära blogg!

Jag tycker att det är roligt att skriva men jag har så mycket annat i huvudet att jag blir stressad bara jag tänker på den jäkeln. Jag har massvis med tid till att skriva dagbok så varför inte blogg?!! Det frågar jag mig själv hela tiden. Men tyvärr blir bloggen lidande och därmed åxå ni. Sorry hörni.

För övrigt så har det inte hänt nånting superviktigt eller speciellt. Jag umgås lite med folk å träffar familjen å tittar på film å allt sånt därnt vanligt :p Saknar Ida och funderar på att dra ihop gänget och åka ner och hälsa på en vecka eller så, så jag skulle ha tagit tag i det annars blir det aldrig av. (Som så mycket annat!) Vad gör man???

Kloter-VM har varit och vi vann!! såklart ;) Kul att det fortfarande hålls efter alla år, dock har det börjat intressera ungdomarna som visserligen är bekanta men det resulterade i en liten katastrof detta år så man får skämmas men förutom det så är det hur roligt som helst och man ser fram emot nästa år varje gång!


Min lilla fotboll! <3

Eh?

Jahopp, ett litet inlägg för att hålla er upprättade då.

Veckan har varit rätt så händelselös. Ida har åkt hem å jag saknar henne massor! Funderade på att åka ner och bo hos henne en liten period så de blir till att spara några slantar! Bör inte ta alltför länge skulle jag tro.
Igår träffade jag tjejerna för att äta lite middag och surra skit och ingen kan väl de så bra som vi. Uppdaterar oss om vad som hänt med gamla skolkamrater å dittan å dattan. (Svimmar du fortfarande Kicki? Jag tror att jag gör det.) Det var riktigt mysigt iaf och vi ska väldigt snart träffas igen.

Annars e Yran över, lite halvtrist. Publikrekord slog vi även i år. Lite roligt att de går åt rätt håll när man hör hur andra går åt pipan. En bit över 26.000 hade löst in sig på lördag och mer hade de väl blivit om dom inte varit tvungen att stänga kassorna för att det vart för fullt.

Tjo

RSS 2.0