Underbart!!

Då ska vi se..

Igår kom jag hem kl 7 efter en mycket mycket rolig fest så jag gick och la mig och sov några timmar sen blidde de till att lubba över till Sarah för att åka med henne vidare till Kicki där vi skulle ha tjejkväll med middag och dricka. Gick på affärn och handlade tillsammans först, sen snabbt tillbaka till Kicki för att göra mat ihop. Satt oss ute på altanen i skinande sol med alkohol och bra musik. Åt Jättegod mat och hade det jättetrevligt. Senare gick vi ut och satt oss på en filt en liten stund och solade å pratade å senare in och satt och och surrade massa gamla minnen och kompisar och om hur vi skulle ha ändrat saker och ting om vi fick leva om. Det var en helt underbar kväll och jag minns inte senast jag trivdes så bra. Vi hade några ögonblick då man blev lite blödig men ack så roligt det var. Så tack tjejer för en helt underbart PERFEKT kväll!





    


Det var det.

Japp, äntligen är det fredag och helg. Barnvakten gick jättebra,hyrde några filmer och köpte lite gott så det blev en riktig myskväll.

Nu sitter jag uppe i Kläppe med mamma och Ivar, har hälsat på Andreas och dittan å dattan å ikväll blir det nog fest tror jag. Det skulle ju bli skitfint väder idag och varmast i hela Sverige men inte ser det lovande ut direkt. Värsta stormen här trots att det började så fint. Imorgon blir det middag och fest med de bästa så det kommer nog bli riktigt riktigt kul =) Jag längtar. 

Annars då, jo en resa mera söder till varmare ställen med mer sol så man blir lite brun. Inte länge kvar nu. Längtar till det åxå!! 

Nej nu har jag inte tid mer det här längre.

Tjing 

Barnis!

Yes, imorrn ska jag vara barnvakt =) Det blir mysigt och pyssligt och vi får se vad vi hittar på för något. Jag får återkomma.

Idag har jag rusa runt lite med mor och shoppat och dittan å dattan men nu är jag så himla trött att jag ska lägga mig snart. Kommer sova som en stock känner jag. Kanske måste kika på en film först :p Det är standard varje kväll det.

RSS 2.0