Nu är han borta.

Älskade lilla Öset togs ner imorse kl 9.

Var hos honom hela dagen igår, de va så himla jobbigt, sista nattpromenaden ville han gå runt alla rundor han gick när han va liten trots att han absolut inte orkade, han stannade till varannan meter för att stå och lukta i flera minuter. Såg så himla sorgligt ut.
Sen när vi kom in gjorde vi en smaskig kalvsyltetårta för han älskade det och då klarade jag inte längre av att vara kvar i rummet. Pussade honom hejdå och sa vi ses och gick hem och grät som ett litet barn.


Momma går runt och gråter och mumlar om vartannat att han är den nya zlatan i ängladogs så då ler man lite iaf.

Puss



Bakis!

Jag blir aaaaldrig bakis men idag är jag fan det! Var på dildoparty och sen krogen och drack en massa så man va ju lite lagomt go när man kom hem hehe.
Klev precis upp ur badet, de är så skönt å mysa på söndagar, så nu ska jag försöka tjata hit Anna så vi kan glo på film eller nåt bara =)

Puss


Dildoparty!

Hejj igen,

Jag sitter och snorar å nyser heeela tiden, har nog aldrig varit såhär förkyld tror jag! Men likt förbannat ska jag på dildopartyt ikväll, har nämligen lovat att komma vad som än händer typ :P

Jaa de har väl inte hänt nå spec heller å berätta om. Mamma skickade ett hjärta på msn för er som vet och förstår vad jag menar! Vet inte riktigt hur jag ska ta de faktiskt så jag valde att ignorera det.
Öset är så dålig att vi måste nog ta ner han till veckan :'( älsklingsvovve.
Lillfisen går runt å fiser äggisar hela tiden, luktar lagomt gott.

Jag har blivit helt besatt av Timbaland - Apologize. Lyssnar dygnet runt i stort sett.

Ma höres!


Puss

Bebisspark!

Hejj Hejj!

Mitt första blogginlägg, inte helt lätt att komma på vad man ska skriva men alla tjatar ju om att man ska skaffa en så okejj då.

Idag har inte mycket hänt, flickorna kom och hälsade på en sväng. Va kul att få träffas för vi träffas alltför sällan!!

Fick känna Annies bebis sparka åxå =) Det var så ballt! Känns så mycket verkligare att de finns någon där inne nu!

Aja de får räcka för idag.


Puss på er flickor!

RSS 2.0