Earth Hour!

Klart man är med. Varje år. Brukar visserligen väldigt sällan ha lampor tända men ändå, blir lite extra idag. Vore väl bättre om man kunde ha det en gång i veckan eller så men det skulle ju tyvärr inte vara lika speciellt längre å folk skulle inte bry sig lika mycket. Nu är det mest en rolig grej för alla. Halv 9 släcks det iaf, jag minns att jag tittade på en satellitkamera riktad mot jorden förra året eller om det var förrförra kanske. Det var skitfränt och se hur det blev mörkare.


Hejhopp.

Nu sitter jag vid mosters data en sväng medan hon sitter i luren. Hade så tråkigt uppe hos mig så jag tänkte hälsa på en sväng. Tog med mig lite vänneravsnitt eftersom jag lovat henne att vi ska titta på alla säsonger =) älskar vänner!

Min älskade älskade sambo har förstört min fiiiiiiina lampa ifrån Ikea så jag tvingade honom att köpa en ny igår då han ändå hade ärenden till Sundsvall. så visst, han lubbar in där och efter mycket om och men hittar han den och köper en ny. Men, han hinner inte mer än hem till kompisen han sovit hos så har han pajjat den nya åxå. blääää.. Han skulle prova gå tillbaka med den trasiga idag så vi får väl se hur det går :p han brukar dock lyckas med det mesta. 

Annars finns väl inte så mycket att berätta skulle jag tro, tror inte ni vill läsa allt oviktigt och tråkigt babbel jag skulle kunna komma med om jag vände den sidan till :p
 
Robinson har börjat igen åxå.. jippiii.. Har saknat det i flera år så nu är jag glad. Jag är lite dokusåpanörd men Robinson e faktiskt skitbra bara man börjat titta. Nu väntar jag bara på Big Brother igen :p Och "miljonären" som skulle komma tillbaka till våren för sisådär 4 år sen men aldrig kom tillbaka?! Lite surt. Säkert Pontus Gårdingers fel.

anyway nu ska jag inte babbla nå mer.

Tjarrå

Äventyr!

Idag har jag, karln och mamma varit ute på lite äventyr.. Ikea fick plats där åxå så vi har skubbat runt några timmar där och tittat å handlat lite småplock å tjaffs. Älskar Ikea, det är så roligt att gå runt å titta på allting och man träffar Alltid folk man känner. Kom hem med nya fotoramar att pyssla med och en jättesöt spegel och självklart ljus! Ingen lampa denna gång utan det får bli nästa gång vi åker och då ska vi hinna med en massa andra butiker runtomkring så det ska bli skitkul!

Det är lite bloggtorka lite överallt nu tycker jag, då är det inte lika roligt att skriva själv heller. Dessutom e jag redan less på bloggskiten :p

I veckan har jag ingenting planerat än så länge, eller vad jag vet rättare sagt så vi får se vad som händer.

Måndag!

Måndagar är så tråkiga, på tok för länge tills fredagar.

Helgen har varit ganska lugn förutom några timmar på fredanatten då vi hade enormt roligt :p Att man kan ha så roligt med sina föräldrar. Det låter säkert lustigt men har man druckit tillsammans med dom ja då vet man vad jag pratar om.

Tittade på reprisen av Melodifestivalen igår kväll åxå eftersom jag missade den i lördas och herrejösses säger jag bara. Hur kunde Af Ugglas komma tvåa? Förklara det för mig är ni "snälla snälla snälla" lurigt va :p Vad skulle Europa tro om oss om vi skickade vidare en sån låt! Nu blev det Malena med La Voix som gick vidare och det var väl inte fy skam antar jag. Ingen av låtarna var perfekt för tävlingen tycker jag. Vem som helst har fått vinna förutom Ugglas. Då har jag måsta emigrera fortare än fan!!

Troligen hit!

...

Älskade älskade lillebror är jättesjuk och måste opereras. Vet inte riktigt hur det står till med honom än men vi håller alla tummar och tår att det går/är bra.



Måste även säga grattis till lilla Evangeline som fyller 1 år idag!

New york, new yoooork

Kom igen nu tjejer... Jag startade bloggen för eran skull! Då får man kommentera åxå :p

Har inte så mycket att berätta egentligen. Helgen blev lugn och ovanligt vit. Låg hemma framför tvn heeeela helgen! :D Men det var riktigt skönt. Tittade på melodifestivalen som ni redan vet.. suck..

Vi har börjat prata ganska seriöst om hur kul det skulle vara att resa lite längre bort och va borta lite längre och verkligen uppleva en himla massa saker. Australien kommer inte förrän om några år. Men en roadtrip i USA är ett drömscenario för mig! Jag och Anna funderar nu på att åka till NEW YORK!!!! Ana grejjen.. Har en kompis som har en lägenhet mitt i centrum på Long Island (!!!!!) med POOL och grejjer!!! Dessutom jobbar han som kock på en restaurang där. Kan det bli bättre? knappast! Och i samma veva hälsar vi på en annan kompis i San Fransisco!!! Fy fan vad kul vi ska ha!



Vad hände?

Melodifestivalen.. Star pilots VS Caroline af ugglas - OCH VAD HÄNDER???? Hur i hela fridens namn kunde hon vinna över dom? Men jösses! Det verkar som min lilla föraning slår in trots allt. Det blir en skiiiitlåt som vinner i år. Det är ingen låt som gått vidare som jag tycker är Bra! Alla är medioker. I Eurovision synpunkt alltså.

tsk tsk tsk

Det var en gång...

En Sara som skötte bloggen (helt okej iaf :p) Sen hade hon en födelsedagsfest som var skitrolig, inte som förväntat och planerat men ändå rolig. Sminket och utklädnaden var roligast. MEN! Dagen efter så pajjade Annas kamera med alla bilder =( sniff sniff... Så jag har inte velat uppdatera ännu men nu fick de bli nog.. Har dock inte så mycket att berätta tror jag.. Allt rullar på som vanligt. Igår var jag till Kicki och hälsade på och vi fick besök av Sarah lite senare så vi satt och snacka lite skit och så :D Idag umgås jag med älsklingsAnna och ska väl kila in till Richard om ett tag och kanske träffa på Andreas och Nicklas ;) Ma fo si!


Jag och Michael när han kom och hälsade på ifrån Australien!!

RSS 2.0