Toodle!

Jajjemen då är det fredag. Har inte så mycket att berätta som vanligt. Eller ja det händer mycket men jag uppdaterar så sällan att jag glömmer bort mellan varven :p

I tisdags blev det fest på frösön, på onsdag blev det en roadtrip med Ida,Crille å Emil, å  igår blev det fest igen med yoshi, jimmy å norskarna. Idag har vi inte hunnit planera så mycket utan vi får se vad som händer! Ida sover fortfarande :p Eftersom solen skiner kanske vi tar å åker å badar å ta med oss en liten alkoholmängd :p Ida åker ju snart!

Här kommer lite bilder från dagarna som gått. Det fidde bli bara stora.



















Onsdag!

Hallojj. Nu var det ett tag sen igen men frukta ej govänner. Jag och Ida är ute på en massa hyss bara. Shoppar och träffar folk och dittan å dattan. Nu står hon i duschen så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Tror att det blir party ikväll så försöker få tag i grannen för att se om det blir nåt där kanske :p Ma fo si.

Här kommer "lite" bilder från veckorna som gått! Hoppas dom e klickbara. Har aldrig lagt in dom smått förut.

                    

 
Over and out.


Eh?

Blir ett kort inlägg för jag e tänkt å lägga mig och läsa lite och ringa Ida å surra lite innan det blir för sent.

Det har blivit en fyradagars som heter duga! Trodde att jag var för gammal för det men jag förvånade mig själv! Skulle ha skrivit ett inlägg om det tidigare egentligen å berättat lite om det men ni överlever nog ;) Jag har haft riktigt roligt iaf.. Kom hem 7 på morronen och sov en och en halv timme och var lustigt nog jättepigg ändå. Fest hos ena grannen första dan, sen en annan granne andra dagen, tredje dagen i bil och sista dagen blev det fest hos lillebror med Singstar hela kvällen och det var hur roligt som helst. Man är ju inte direkt nån Celine men det gick bra iaf :p Mest jag, Linn och Josse som sjöng medans killarna tittade på :p Men några toner fick man höra iaf.

Till utmaningen då:
Gårdagens onyttiga fanns det inget av. Jag åt bara en skål med soppa på hela dagen vilket e onyttigt i sig iofs.
Idag är det enda onyttiga en Mer som inte ens var god.

Toodles

RIP.

Gomorron govänner! Mor ringde nyss å väckte mig så nu e man uppe. Hade varit en bilolycka tidigt imorse i Borgvattnet där hon trodde att bror möjligtvis var med. Helikoptern hade fått hämta min kusin som var med Andreas tidigare på kvällen men vi vet inte om Andreas var med där då eller inte. Sjukhuset lämnar inte ut information eftersom han e myndig vilket låter lite udda när det gäller så pass olyckliga olyckor tycker man men så är det. Inge svar på mobilen heller så jag funderar på att lunka iväg till lägenheten för att kolla om han är hemma. Man är ju inte direkt körbar än. Men med tanke på hur fort rykten sprids (speciellt i våran släkt) så hade man nog hört nåt redan om han varit med.

Nån som tittade på minnesstunden för Michael Jackson förresten? Den var jättefin och hur sorglig som helst. Fick en chock när jag hörde att han hade gått bort. Har nog inte riktigt fattat det än heller. Väldigt tråkigt tycker jag.


        MJ

Wordvomit!

Vi gör ett försök nu då, har inte samlat tankarna men just nu har jag en stund till övers.

Har flängt runt den senaste tiden mest. Varit hit och dit och inte gjort nåt speciellt egentligen. Ida är här och har varit här i lite över en månad, lillebror har äntligen kommit hem, blivit hotad så levat lite halvgömd en tid, varit i stort sett sängliggande i 3-4 veckor å en himla massa mer men jag lever iaf å allt e väl så bra som det bara kan bli just nu?! :p  Även om det händer en massa sjuka grejjer i mitt liv, men så har det väl alltid varit? The story of my life. Du kanske blir rik på boken Kicki? :p Anyways, det finns säkert en miljon grejjer att berätta men jag hittar inte ro att fundera men allt är bra iaf för er som varit lite oroliga. Jag kan inte spotta ut så mycket information här i bloggen just nu heller pga allt som hänt men då allt är över kanske det kommer ett "litet" inlägg.

Ikväll blir det fest även om jag inte riktigt bestämt vart än. Har lite olika alternativ så vi får se vart det slutar.

Tjing å sköt om er!

hmm?

Nu är det verkligen längesen och jag ber om ursäkt för det... Det har varit så himla mycket som hänt och grejjer.. Jag vet inte ens vart jag ska börja.. Kanske måste fundera lite och komma med ett inlägg senare? Vet inte hur mycket jag vill spotta ut här i bloggen heller!

Hmm...

Joo jag återkommer :p det blir lättast så.. Har verkligen inte tid just nu vilket som. Ville bara säga att jag lever!

Puss!

RSS 2.0