Herregud!


Jösses vilken kväll det var igår, först fest hemma hos Yoshi på frösön som va skitrolig och galen, sen krogen som blev en himla lång historia bara den, mötte massa gamla kompisar från skolan, blev uppraggad av 2 karlar samtidigt fast helt okända för varandra så de höll på bli bråk men jag lyckades smita undan så fick dom sköta de där, sen uppraggad av nån annan gubbe som satt å skröt om att han hade mördat förut och visade tillåme hur man skulle göra för att göra det enkelt för sig!!! ujuj. En stund senare spydde en bekant rakt ner på mina skor, va lite lagomt äckligt! Ringde in mamma och brorsan och några kompisar till stan så dom kom efter ett tag, macke va skitfull och hade blidd spydd på han med, och sen för att göra en lång historia (typ) kort så blev jag uppraggad av nån jävla snusk som tafsa som fan å va helt jävla dum i huvve och vägrade försvinna så jag ringde till mamma som va ett kvarter bort bara men inte fan kom hon inte men som tur var såg en kille vad som hände så han klev ur bilen och kom fram till oss och pratade med idiotkuken i en halvtimme kanske innan idioten till slut blev less och stack därifrån för att jag ljög om vad som hade hänt?!!!! Killen var iaf huuur söt som helst! Så jag tackade han för hjälpen och sa att han kunde åka igen för hans kompisar väntade på honom men han vägrade lämna mig själv så han väntade tills mamma äntligen dök upp. Jättesnällt av honom!


Va kul att alla kunde komma på ljuspartyt! Eller, hur var det nu?! =/
Försäljningen gick jättebra iaf och de blev en trevlig myskväll.
Beställde skiiitfina halloween ljusstakar så nu håller jag på längtar ihjäl mig!


Ikväll blev det midda och en massa guitar hero och grejjs hos Annie. Det var kul trots huvudvärk och trötthet. Tack tjejer!

Visst!

Fruktansvärt töntig och onödig sak att tjaffsa om men ok.

Jag Antar att du syftar på mig och isåfall så valde vi för de första inte att inte dyka upp, vi ville men de hördes klart att inte du ville och varför förstår jag inte då det var familj och vänner till mig! För det andra så hörde jag av mig och berättade hur de låg till. Jag skulle kunna go on and on men de är onödigt. Återigen OM du syftar på mig så vad menar du med varje gång? Brukar jag inte dyka upp?
Förresten hur ska vi veta när du lägger dig? Jag ringde inte kl 2 direkt!


Annars var min freda jättebra! Umgicks med vänner och spelade kort och spel och hade de allmänt trevligt. En sväng ner på krogen senare. Synd att allt stänger så tidigt bara. Fast de brukar inte vara nå problem ändå!

Ikväll blir det mys framför tvn i goda vänners lag, och imorrn blir det utflykt!


4 månader!!!

Okej, jag har ytterst tråkiga nyheter. Ni som vet vad som händer just nu, domen har kommit och de blir 4 månaders fängelse och resp, 70 dagsböter. Undra hur det här kommer att gå!! Helt otroligt. Vet dock inte när de blir av men ganska snart skulle jag tro.
Hade ett långt samtal med dom igår kväll. 4 jävla månader e fan länge de, men eftersom ****** va på villkorlig så blidde de såklart värre av de. Det värsta är att där nere sitter hon och mår så jäävla gott nu. Jävla flatja.

Jajja, ikväll blir de fest iaf, vi har mycke att ta in.

Vad ska ni göra?


Puss!

Knepigt!

Nu sitter jag här, min första lediga dag, och de känns förjävligt konstigt. Hade svårt att somna igår för att jag visste att nu e jag ledig ett bra tag framöver. Så då blev jag stressad över de, halvt moget?! Poängen är att jag ska sluta stressa och ändå sitter jag här och trampar i nervositet! Undra hur många år jag varit stressad egentligen? Måste gå långt tillbaka till familjen. Jajja, nu ska vi försöka få ändring på det!
Dom på jobbet tyckte att jag gjorde helt rätt så de känns skönt faktiskt. Var dit och pratade med dom igår. Dom tyckte inte att jag skulle sluta utan bara ta en riktigt lång semester  =) Dom vet att jag trivs där.

Som sagt så har ljusgrejjerna kommit nu, ett himla stort paket och de luktar vill jag lova. Hela lägenheten luktar som en enorm parfymfabrik. Men de är la mysigt!

Fredag idag åxå, vad göra måntro?! Bjuden på fest ikväll och imorrn så de kanske får bli så. Vara lite social. Använda mina älskade hävers!!! :D Eller va tror du Anna? Fan va grym dom är.

Tänk att man kan bli så glad av musik! Sitter och lyssnar på en massa gamla klassiker å en massa Disneylåtar och minns hur man satt bänkad framför allt som hade ordet disney i sig.


aaanyway nu ringer Kicki!

Hur göra?!

Usch livet e lite extra hårt just nu, mycke problem hit och dit och jag vet inte hur jag ska lösa hälften av dom ens!

Jag har ärvt mammas beslutsångest och jag Lovar er att den är inte att leka med, jag kan tänka i flera veckor utan att bli nåt klokare. SÅ, nu står jag i val å kval om jag ska avsluta på jobbet. Jag trivs bra där och det är nyttigt för mig men de börjar bli riktigt drygt och jobbigt och de löser inte alls dom andra problemen som egentligen e viktigare att jag tar itu med. Det är lite bråda tider då jag helst ska ha bestämt mig tills imorron, men då tar beslutsångesten över och jag kommer ingenstans. HJÄLP MIG!
Jag går runt och är konstant stressad, kan inte sova och har inte ro att göra nånting, klarar inte ens av att ta ett kort bad och jag ÄLSKAR att bada.
Behöver åka bort för att rensa tankarna och börja om, men vart ska jag få dom pengarna ifrån om jag slutar jobbet?! Samtidigt blir jag kanske sjukare av att va kvar? HJÄLP MIG!
Inte kan jag egentligen prata med folk om det heller för dom förstår inte, eller jo till en viss gräns kanske, men alla kommer med olika förslag (vilket e bättre än inget såklart). I det här fallet behöver jag nån som bestämmer åt mig för jag klarar inte av det själv. Helst vill jag gömma mig under sängen i hopp om att allt löser sig med tiden, men inte funkar de så inte. 


HJÄLP MIG!


Såå!

Förkylningen e så gott som över. Fortfarande hes bara! Sköönt!

I fredas blev de fest, riktigt kul faktiskt. Träffade lite folk från skoltiden. Hann med bråk på Statoil och en massa annat :P
halv 6 kom jag hem! Ett under att jag orkade vara vaken så länge. Men bakis vart jag huvvaligen. Kastade upp tillåme.


Lördan blev lugn, låg framför 8 säsongen av Vänner! Älskar den serien, fast de gör väl dom flesta?!



Och idag ska jag till Kicki och Agnes stumpan :D Jag tror ni kommer bli så glad över doppresenten.


Vilken dag!

Idag hade jag så tråkigt att jag ringde mamma för att kolla om hon ville åka nånstans och slösa pengar!

Så vi bestämde oss för att åka till Dollarstore i Svenstavik! Sagt och gjort, kör den bajstråkiga vägen till svenstavik och letar en stund efter Dollarstore utan framgång så vi bestämmer oss för att gå in på macken och fråga, - Nej men Dollarstore har inte öppnat ännu! Men ååh moget!
Mammas kompis sa att hon hade varit där för några veckor sen. Jo tjena!
Jaa så de va ju bara att fara tillbaka till stan då, hitta på nåt annat ställe att slösa pengar på, så vi åker till Ixo när telefonen ringer med tråkiga besked så då far vi hem en sväng, fortfarande sugen på att slösa pengar dock.
Poar lite hemma och fixar med saker. Sen frågar jag igen, ska vi åka runt på loppisar då? då kan vi spendera en jäkla massa pengar å komma hem med ett nytt hus! Men nää de hade vi inte tid med för klockan va redan ganska mycke, så då bestämde vi oss för Make Up Store.. jippii, jag älskar den butiken. Så vi åker ner på stan och äntligen får jag spendera pengar. Hon i kassan lurade på mig 2 ögonskuggor, en tidning och ett medlemskap. Jajja jag ville ju bli av med pengar.

Sen for jag å pappa å hämtade Karim och for hem.

Så nu sitter jag här och kan inte sluta titta på mina fina ögonskuggor! Tänk att allt som glittrar kan va så fint :p

Snabbt!

Idag blir ett snabbt inlägg bara,

Håller på tillfrisknar nu, skönt som fan! Snabb men väldig intensiv förkylning.

Jag hoppas att få hälsa på Agnes å Kicki älskling i veckan kanske, tyvärr inte Annie då hon e i Bulgarien den lilla räkan.
Jag vill åxå åka utomlands, å ändå va de inte så himla längesen. Är inte så himla dyrt heller egentligen.

Vill bara sova och sova, jag är sååå trött.

Nuni!

Sedan länge efterfrågade bilder,

Här bodde vi,


                         På arlanda innan resa,                   
       

Anna visar hur man bäst förför,


Samla groggvirke,             Citron i grogg e smaskens,
    

Och en drös med festbilder,
     
         
        
Anna försöker fylla öl genom tankeöverföring,


Dagen efter bild,


Favorithak,
   



Hoppas ni är nöjda!


Kul hade vi!

RSS 2.0