Ookej!

Idag kissade kattskrället i min säng igen. Jag blir galen på han, trodde att de skulle ge med sig efter kastreringen men icke! Han vet dessutom att de är fel och springer å gömmer sig så fort jag är i närheten. tsk tsk tsk. Vill inte behöva stänga dörren då dom andra vill sussa där.

För ett tag sen var jag och hälsade på Annie och Andreas och deras lilla bebis och de var underbart. blev livrädd då jag skulle mata henne men de gick bra :D ( med flaska ska kanske tilläggas :p ) Hon är ju så fin den lilla.

Har inte hunnit hälsa på Kicki och Pether och deras lilla än men de blir nog snart hoppas jag.

Vilket väder det är, håller på längtar ihjäl mig till sommaren kommer å man kan gå omkring barfota å allt är grönt och fint. Sen att åka ut med båten får inte förglömmas, de är helt underbart.

Satt igår och tittade på tusentals gamla kort man tagit med alla kompisar å från fester och sånt. Gud va man saknar den tiden. Allting var så enkelt (man tyckte väl inte de då) å roligt. Hade hela tiden nånting att göra. Nu suger bara allting.

Vill åka utomlands igen åxå, jag och Anna har börjat prata om de trots att de bara var lite mer än en månad sen vi kom hem :p Blir nog till samma ställe igen skulle jag tro. Eller Turkiet för att de är så lättsamt att kunna flyga härifrån. Det är väl mest pengarna de sitter i. Men jag tycker inte att de är så fasligt dyrt. Man kan ha tur.


Jag är helt besatt av Desperate Housewives!!!!! har tittat på alla avsnitt som finns just nu säkert 5 gånger om. Jag kan inte få nog!



Tjoo!


En Till Bebis!

Jag antar att de va på tiden att de kom en uppdatering igen, det har inte hänt alltför mycket tror ja.

Jag och pojken har tapetserat om i vardagsrummet så de är jättefint och jättemysigt nu så kom och hälsa på :p
Jag har ju velat gjort de i flera år men pappa får aldrig arslet ur vagn så nu tog jag tag i de själv istället.
Var på Ikea och köpte nya gardiner och grejjer åxå, jag äääälskar Ikea.

Jag har varit riktigt riktigt klen idag, knappt tagit mig upp ur sängen men nu mår jag lite bättre så vi får se om de va nå tillfälligt bara.

Kicki har ju fått sin lilla flicka nu åxå!!!!!!! Jag är så ivrig på att träffa er, och jag e superglad att ni gillade klänningen för de gjorde jag med. Skitsöt!

Ikväll ska jag försöka ta de så lugnt som möjligt och titta på lite film med sötis.


ha det bra!

RSS 2.0