...

Jaha så var det fredag igen. Kommer nog att bli en lugn dag/kväll. Familjen kommer och hälsar på lite senare så de ska bli trevligt! Passa på att träffa bror medans han är hemma.

Lokalen var iaf upptagen så vi får ta festen hemma hos mig istället. Det kommer bli lite trångt men det får vi leva med. Så runt 7 hos mig istället då.

Orkar inte med ett långt inlägg så det får bli så sålänge.

Dagen efter!

Jahopp, det var den födelsedagen! Det känns att man börjar bli äldre. Det är inte lika roligt att fylla år längre =(  Dagen spenderades med ÄlsklingsAnna som jag fick ett Singstar av :p Och en Likör 43!! MUMS.. Den ska halsas på födelsedagsfesten, dock i form av Rosa Pantern.. Fy fan va god den är alltså!! Kläppe är sjuk så dom ska komma och fira mig på fredag istället då även bror är hemma så det ska bli kul. Lite senare igår eftermidda kom momma och moster och hälsade på med paket och mommas gooooooda tårta. Och ännu lite senare kom ÄlsklingsSarah förbi med en liten present åxå! Det var jättekul att få lite mer besök så vi satt och surrade ett tag å jag visade upp lite kläder från mitt "lilla" Ellospaket. När Sarah gått så tittade jag å Anna på en film å sen blidde de faktiskt nattinatti. Vi tänkte försöka dra me en liten sup bara för att jag fyllde år men ingen som va på så då fick det vänta... Tills ikväll :p Så hör av er om ni vill va me på rajj rajj.

Tack för alla gratulationer! :D



Jag och Anniegumman på en tidigare födelsedag!

Happy Birthday!

Happy birthday to me, happy birthday to me!

En bukett rosor kom med bud ifrån min gulliga pojkvän.. är han inte för söt! Michael mår bra och jag blir gammal kärring!

Nej detta har jag inte tid me..

Tjoo!

Minnen!

Usch va det är tråkigt att städa när man inte är på humör. Nu har jag rensat mina garderober och det är inte lite med kläder vill jag lova. Lite ska slängas, lite ska till röda korset och lite ska till lillasyster! Hittade min gamla klasströja från 9an tror jag det var.. den e ju bra rolig! Tänk att så få år egentligen kan kännas så inåthelvete längesen. Jag saknar skolan. Många som inte håller med men just 7an till 9an var den roligaste tiden i mitt liv! Oj va mycke bus man hade för sig. Hittade även en massa gamla kort sen den tiden.. Det är så jävla kul och titta igenom. Och vilka minnen det finns, mycket man hade glömt åxå.

Jag tänker inte förklara så mycket utan låter korten tala för sig själva!

              


tooodle

Melodifestivalen!

Det var den helgen..

Fredas blidde de kalas och det var jättekul! Drällde runt lite men de är bara ännu roligare! Sen igår så for jag, pappa och Anna till faffa och Karin och fikade lite alla hjärtans dag tårta och poa på lite bara. Sen lurade vi på att åka och hyra lite filmer bara för att man gör det så sällan och det är ju så kuul! Visste dock att dom hade tagit bort det dära 7 vhs för 100kr eller hur det var så vi visste inte om vi skulle komma så billigt undan längre då vhs knappt finns, men vi beslöt oss för att åka förbi och titta iaf och såg att man kunde hyra 5 dvd för 99kr så det va schysst! 5 skräckisar blev det så vi satt vaken ett bra tag igår!

idag vet jag inte riktigt vad som händer. Anna är på väg så vi ska väl försöka hitta på nå bus!


2 dar kvar! Jippiii!

Melodifestivalen förresten.. Tittar ni? Jag brukar sitta klistrad framför det varje år som den nörd man är och jag älskar det. Men det är fan inga bra låtar i år heller. Jag har sagt bra länge nu att det kommer va en skitlåt som går vidare till Eurovision i år och det blir det nog kanske åxå. Måns Zelmerlöws låt tyckte jag inte alls va nå bra och den platsade inte alls men många gillar han ju så att han gick vidare va ju ingen större förvåning direkt. Däremot tyckte jag att Amys låt var den bästa igårkväll iaf, Heat var åxå bra men än så länge är de ingen låt som skrikit schlager tycker jag! Markoolio va söt som alltid men Om han nu mot förmodan skulle ha vunnit hela melodifestivalen i Sverige och åkt till Serbien skulle han nog bara skämma ut oss. Vi älskar ju Markoolio för att han e rolig å allt det där men folk ifrån andra länder som inte vet vem han är kommer ju tycka vi är knäpp i huvudet. Han sliter nog hårt för att ta sig ur sin "knäppa" image. Sen är jag lika brydd som resterande av Sverige över att Ugglas gick vidare! Hur i hela helvete gick det till? Och VEM köper hennes skivor. Då var väl ändå Marie Serneholts låt bra mycket bättre? Njae hela alltet håller på spårar ut och det har man väl sagt i några år nu men inte fan går det att sluta titta ändå.. Amys låt var inte den absolut bästa men nog satte den sig på hjärnan alltid... ITS MY LIFE!

Fredag den trettonde!

Än så länge har det gått bra idag. Jag är inte allför skrockfull men har nog haft mina otursdagar denna dag några gånger. Minns jag inte helt fel bröt jag faktiskt benet just denna dag. Men idag ska bli en bra dag. Soligt och fint väder och ska planera lite mer kring födelsedagsfesten! Jag är så ivrig och vill att den ska vara ikväll men den som väntar på något gott säger dom ju så det får bli så.

Det har äntligen löst sig med mitt "lilla" Ellospaket så nu är det äntligen på väg, jag behövde inte beställa igen som tur är. Vilket jag troligen inte ha gjort vilket som om det nu slutat så.

Idag är det fredag åxå men det ser ut som att det blir en mysig hemmadag. Känns bäst så, kanske hyra lite film eller nåt! Ma fo si.


Kalas!

Äntligen har jag bestämt mig för hur jag ska göra med födelsedagsfesten.
Jag har velat så otroligt mycke runt en liten eller stor fest utan att komma fram till något så de blir en mittemellan fest! =) Den kommer att vara lördag den 21 av den anledning att jag fyller år på en tisdag och det känns inte så roligt att ha fest då. Och den 20 fyller Tommy år om jag inte minns helt fel =) Jag har även tänkt mig att det ska bli en temafödelsedagsfest! Temat är Crazy så tänk kreativt bara så blir det kalasbra ;) More is more helt enkelt! 

Ni som är bjuden, ni vet vilka ni är. Ska vi säga kl 7 i Kvarterslokalen utanför Annapanna?!


Onsdag!

Igår spenderades nästan hela dagen med ÄlsklingsAnna! Var hemma hos henne och mådde gott :D blev bjuden på jättesmarrig mat!! Sen vid 9 bar det iväg hemåt för att spendera tid med karln, som redan sov som ett litet barn för ovanlighetens skull! Eller? :p

Idag händer inte så mycket tror jag, blir nog hemma mestadels iaf! Ska försöka bjuda Anna på lite lunch när hon slutar jobba idag å sen städa lite kanske? Det är min intressanta dag! ;)



Annas fina ljusstakar ifrån mitt senaste ljusparty i think.

BLÄÄÄÄÄ!

Jag har så mycket jag skulle vilja säga men jag tror jag tar och skiter i det.

Idag blir det lite äventyr och så får vi se vad som händer senare!
Karln for till Stockholm idag igen så det är lite halvtomt här hemma..

Helg!

Jaa igår blev det fest som hette duga!lö.....................................,kl (pricken la sig i)

Det började i kläppe till lite Larz Kristerz som Ivar avgudar haha :p Lyssnade på varje låt säkert 10 gånger. Sen melodifestivalen som hölls av nån mindre bra host.. gillade inte alls henne.
Ivar blev på lyset bra fort å vi andra va inte så långt efter vi heller. Det va riktigt kul faktiskt. Sen blev vi inbjudna till mcklubben en bit bort så hälften av gänget for dit och resten till stan för att gå på G3 men de sket sig då vi såg kön (till min stora förtjusning) Jag brydde mig inte ens om att prata med min vän vakten ;) Jag ville inte alls på krogen! Så de blev en liten raggarrunda till Max, häftigt värre va.. Macke va hungrig som en häst och sen blev det en jävla massa strul men de är väl så de ska vara om de ska va en riktig fest? elle? Några timmar senare blidde de till å åka hem och strax efter att jag kommit hem fick jag besök av en ännu fullare Ivar och en ännu fullare Simon.. Simon somnade i min säng han å Ivar tumla runt i köket å leta chaufför :p Blev av med dom runt halv 4 kanske å då va jag trött vill jag lova.. Ujuj så skönt som jag sovit i natt har jag inte sovit på länge!

Ikväll blir de mys framför tvn bara skulle jag tro.. Karln kom hem ifrån stockholm idag åxå :D

MORR!

Men herregud! Nu har jag suttit i 5½ timme och beställt kläder!!!!! Ana hur lång tid det är! 35 grejjer blev det!
Blev lagomt less plus ont i röven så de fick räcka så men vad i helvete händer?? JO, när jag ska trycka på skicka order skiten så blir de error på sidan och allt försvinner!!!!!!! Jag tror jag avlider!! Dom kan fan fetglömma att jag gör om helvetet imorrn!

Nu jävlar ska jag sova!


Dagens!

Jag med, jag med! :p

Dagens låt: Poets - What difference does it make 
Dagens klädsel: Svart linne/klänning
Dagens skor: Inga
Dagens frisyr: Utsläppt och oborstat
Dagens mat: Vet inte än
Dagens händelse: Läkaren hörde av sig
Dagens planer: Beställa kläder och busa med Anna senare kanske
Dagens vill ha: Flygbiljett till Grekland
Dagens saknad: Pengar
Dagens tråkigaste: Att jag inte har en biljett till Grekland :p
Dagens dummaste: Hälsa på syskon trots deras magsjuka
Dagens köp: Kläder
Dagens godis: En sur banangodis :p
Dagens mående: Glad, rastlös och ivrig
Dagens komplimang: "Aaahh i love you!"
Dagens lycka: Musik!
Dagens kärlek: Karln
Dagens dryck: Inget än
Dagens span: Erm, karln?!
Dagens telefonsamtal: Pappa
Dagens sms: Anna


Soligt!

Massor med snö och sol.. Älskar detta fina väder! Kallt men så skönt!

Nu sitter jag och väntar på att Sarah ska komma och hälsa på en stund och lite senare kommer även Annaälskling så då ska vi ta å busa ihop nåt!

Karln är hos läkarna nu för att ta nå röntgenbilder å kolla om njurstenarna är på väg ut snart så han slipper gå runt och ha ont till och från. Han fick laxermedel att ta iförrgår och igår och blev alldeles förskräckt då han efter 15 min kom tillbaka från toa och frågade om de verkligen va normalt att de bara "rinner" ut :p så han hade inte riktigt förstått de där med tabletterna riktigt. Sen drömde jag även att han gjorde på sig så jag låg och skrattade i sömnen så han trodde jag va knäpp!

Har äntligen fått min kamera till att funka igen så nu e jag mästerfotograf igen! kommer säkert komma upp mycke bilder! Om det orkas dvs..


RSS 2.0