Jahopp!

Har åkt på nå jävla skitvirus! Som om jag inte varit sjuk nog redan. Kräks titt som tätt å mår inte alls nå vidare!

Och vilken helg de varit sen! ujuj.. ;)

Fredag!

Har inte hänt mycke sen senaste inlägget.. Umgåtts en hel del med Sarah och även lite med Annie å lillstumpan!
Gud va fort dom växer!!! det är så kul att se =)

Idag har jag beslutsångest som vanligt.. Bjuden på fest som jag verkligen verkligen vill på men samtidigt har bror kommit hem och åker tillbaka redan imorrn så de är lite knapert om tid.. Ska försöka klämma in några timmar innan festen senare ikväll så jag hinner träffa han lite! Det blir ju inte så ofta nu för tiden.

Drömde att jag var höggravid och skulle precis till å föda så vi fick åka rusande in till bb och i rummet jag blir körd till ligger Marre Hult och trycker på för fullt.. hon skulle tydligen få en liten kille till hehe :P Sen har Sarah å Tommy visat nån snusksida med bajs så det skulle man såklart drömma om. Det var folk överallt på sjukhuset å hade bajstävlingar?! Skitäckligt var de, å där skulle man föda! Sen hände en massa andra sjuka grejjer men jag kommer inte ihåg så mycke så de får va.

Var det någon som såg Virgin School häromdagen förresten? Kan ha varit de sjukaste jag har sett.. Nu har jag inte tid att berätta om det men kanske i senare inlägg!


Arg!

USCH! Jag är så arg att jag håller på avlider. Hade kanske världens värsta mardröm.

Minns inte riktigt alla detaljer men de är jag fan glad för!

Det var min födelsedag och jag fick en skitfrän rosa corvette av pappa i present som jag va ute å åkte i( vilken mardröm va :p ).. eller ja brorsan va chaufför men de ändrades från person till person hela tiden.. likaså gjorde umgänget. Och av nån anledning så kastade pappa ut mig så jag fick bo i corvetten men de gjorde inte så mycke för den va ganska stor om man fällde ner sätena?!! Helt plötsligt var vi på väg upp till Kläppe för att hälsa på iallafall och när vi kom dit så satt vi oss i vardagsrummet och pratade, vet inte riktigt alla som va där men vi var väl 6 stycken iaf! Sen efter en liten stund så ser vi att det ligger en massa bebisar å katter i våningssängar där inne men dom rör sig inte, tror dock att dom sov bara, iaf katterna. Men vi reagerar inte alltför mycket på det förutom att jag går ut i köket för att fråga vad mamma och Ivar håller på med och möts av kanske världens värsta syn (iallafall för mig) Dom står och steker KATTER i stekpannan.. Martin lägg på lite ost och svartpeppar åxå säger mamma!! Och den stackars kattungen lever fortfarande medan dom steker den och jag håller på dör. Ivar hade fullt sjå med att döda andra katter men jag minns inte hur och tacka gud för det!!! Jag börjar gråta som en tok å försöker skrika VA FAN HÅLLER NI PÅ MED och GÖR NÅT DÅ till dom andra men jag får knappt fram nå ord alls så jag hulkar mest och är så upprörd och arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till varpå mamma och macke börjar asgarva åt mig för att jag var så töntig och Ivar be mig sluta vara ett äckel å bara dra därifrån! Jag springer till chauffören som då va mähler och skriker åt han att skjutsa hem mig men då börjar alla andra åxå skratta åt mig och de är då jag vaknar av att jag grymtar och e förbannad. Jag i stort sett springer ur sängjäveln och svär åt alla håll å kanter och går argt in till köket å berättar för pappa vad jag drömt å sen tar jag en cigg å nu sitter jag här och e förbannad..

Nog för att jag Alltid har haft riktigt sjuka drömmar men den här tog fan priset.

Jag hatar drömmar, att dom kan röra upp så jävla mycke känslor e skumt. Man kan ju gå runt i en evighet och vara arg... För en jäkla dröm?! Hövva.

Måndag!

Det har verkligen varit fullt upp med en massa skit nu.. Huvudet hänger inte med för fem öre.. Det är nånting som händer heeeeela tiden.. Ska de aldrig få bli lugnt i mitt liv?! Det är så orättvist. Hinner Aldrig ta itu med mig själv som är de största problemet. Har fortfarande inte hört av mig till jobbet och nu är de fan längesen jag tog ledigt. Jag borde strunta i precis allt som händer runtomkring och bara ta itu med mig själv men de går fan inte.. Vissa saker måste man ställa upp i så är det bara.. Suck!


Idag måste jag ut med faffa så han kan gå in på banken å krångla med nå konto.. Gamlingar har så mycke fyr för sig!
Sen ska han säkert på affärn åxå.. Sen borde jag städa å rensa datan å höra av mig till familjen och en jävla massa borden.


Karln e tjurig som få åxå så han tog å for till Sthlm tidigt som fan imorse.. Fast jag klandrar honom inte. Jag vill åxå sticka ifrån allt.. kan dock bli lite svårt då en del problem följer med mig vart jag än sticker eftersom dom är just mina problem =(


Nördar!

Nu var de längesen igen men jag har haft fullt upp med en jäkla massa andra skitsaker..

Helgen har varit riktigt lugn, varit hemma bara.. Har inte varit sugen på alkohol över huvudtaget vilket e lite annorlunda för att vara jag som normalt sett skulle kunna parteeeeeya varje dag bara plånkan tillät :p

Nu sitter jag och nördar data med macke bara.. Han kom hit med sin bärbara så nu ligger han i sängen å gottar sig å jag sitter här och poar på!

Så var det en ny dag!

Tråkig som få är den åxå, börjar få lite skallebank men förkylningen e mycket bättre och febern är borta iallfall så det är skönt som fan. Har inte gjort mycket nytta idag inte, Kl 10 väckte älskling mig med "svensktoppen" så då va de bara att kliva upp.. Tog ett bad å sen blev de datan å här e jag kvar :p Har ínte mycke planerat för dagen än så länge.. Ska hänga med Anna och de är allt jag vet so far..

Får man blackmaila sin pojkvän? :p

Stackars!

Hejj hopp här sitter jag nu igen..

Måste först säga GRATTIS till Annie och Andreas som väntar tillökning :D:D Jag är så glad för eran skull!

Igår kom karln hem ifrån Stockholm så igår var man glad och såg fram emot en mys å filmkväll med lite nya filmer jag införskaffat men de sket sig. Runt 8 somnar han och vaknar kanske 20 min senare och har riktigt riktigt ont i magen på vänster sida, han kryper till toa för att spy och jag springer mest runt och är förvirrad.. Undrar om de kan vara blindtarmen men vet inte ens om den sitter på vänster eller höger? Fick för mig vänster iaf då jag fått för mig att kicki har sitt ärr på vänster?! Stackarn ligger där på toagolvet halvnaken och kan inte röra sig å säger att vi måste åka på akuten. Så jag springer och hämtar kläder som jag får försöka dra på stackarn, utan att knäppa byxorna så halva rumpan var framme men de skiter man lätt i. känns inte grett å ta taxi så jag väcker pappa stackarn så han får skjutsa ner oss till akuten och där fick vi komma in i nåt sidorum så fort vi kom så han fick ta lite prover, och sköterskan sa att allting tyder på att han fått njursten. Då kan man tydligen inte sitta still å många kryper runt på golvet och gnyr som han gjorde :p Jag kände mig så taskig men de gick inte å hålla sig för skratt ibland.. Stackarn trodde ju han skulle dö medan han kröp runt där. Efter ett tag kom doktorn iaf å tog lite fler tester och så. Karim e tydligen lika spruträdd som mig så vi/jag satt å skämta om att han kanske får ta den i rumpan.. Och visst gjorde han de stackarn :P haha ni skulle sett minen. Han va nog på väg att springa ut genom dörren. Anyway efter mycke om å men å hit å dit så kom de fram att javisst var det njursten så nu har han fått medicin å grejjer å fick iaf åka hem inatt så de va skönt. Så mycket för att vilja ha en myskväll va :p Stackarn.

??

Vad är de som händer med bloggvärlden just nu?!  Är de fler än jag som har stora problem med bloggen?

Nyår!

Huxflux så kom de 2 på samma gång och dom går inte att kommentera tror jag men skitsamma.. de funkar iaf (typ)

Blir ett kort uppdaterande inlägg..

Nyår fyllde Sarah år så runt 9 ungefär kom jag å Anna dit (till lokalen festen hölls i) efter att ha suttit och druckit lite hemma hos mig medan dom åt middag och sånt. När vi kom dit så hade några redan gått och Sarah hade öppnat presenter och blivit friad till!!!! Tyvärr missade vi detta men fick se videobevis av Andreas så de löste sig bra ändå :p
STORT grattis Sarah!
Jag är som skrivet ganska sjuk men de gick bra ändå, blev inte så sent.
Satt och spelade spel och gjorde lite tävlingar som va skitkul! Jag vann en utav dom riktigt stort :p de va kul.. Såga potatis!
12slaget fick jag pussa Anna då karln inte är hemma för tillfället men oh well :p  Nyår är Väldigt överskattat tycker jag!

Resten av veckan har jag varit sängliggandes i feber å skit och är inte riktigt bra än men nu orkar jag kliva upp iaf så det tar sig.. Igår satt jag och Anna hemma hos mig och mös (?) lite bara, eller rättare sagt, jag låg i sängen och Anna underhöll mig med spel på datan.

Ikväll gör jag inte mycket.. Har tagit mig en cider för sakens skull men de blir nog ett end där skulle jag tro och bara mysa istället eller nåt =)


Så mycke för ett kort å snabbt inlägg!


?

Jag har försökt uppdatera flera dar nu men de vill sig inte! Jag verkar inte vara den enda med detta problem.

RSS 2.0