Fy!

Jag är så sjuk att jag knappt vet vad jag heter och bloggen har blitt lidande men ta de lugnt gott folk.. Ännu lever jag!
Halsen började göra ont redan för ett par dar sen då jag å Anna skulle spela ball och gå igenom alla mina Singstar spel.. Skrålade ganska bra då! Men nu är jag så förkyld att jag lider.. Man hostar å tar i så man gör på sig å feber som en galning å frossan å svettattackerna ska vi inte ens prata om. Det är så jävla jobbigt.

Dessutom är de fasen nyårsafton idag och Sarah älsklings födelsedag!!! Jag borde verkligen ligga kvar i sängen både för min och deras skull men jag ska dit en sväng å lämna paket iaf sen får vi se!


Drea!

Igår bidde de fest i Kläppe, eller ja iaf till en början! Vi spelade lite poker och jag vann! woohoo! Surrade en massa och bara drack och hade de trevligt.. Så kul att se bror igen!

Senare bar de av till Sarah och Tommy där även Johnny å Wenke var så vi spelade lite GH och Scene It som jag förövrigt aldrig spelat förut men jag va grym! Vann varenda vända =) Fick högre poäng än Tommy som tydligen e ruggigt bra på de där så nu e jag mallig!
Där kan jag tacka alla skvallertidningar jag lagt enorma summor på :P Tsk tsk tsk..
Jag tyckte att jag va onykter men fan Sarah blev KALASFULL!! Sluddrade bra där på slutet :p haha lillgomman!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer än! En cider finns i min hand iaf så de blir nog några såna för ovanlighetens skull.. Införskaffat lite Singstar spel har jag gjort iaf :p så ikväll ska här skrålas!


 

Det var det!

Hej hej hej!

Blir ett snabbt inlägg bara!

Nu är julen i stort sett över och den har varit hur bra som helst.. Det har gått väldigt fort dock.. Firade uppe i kläppe med dom flesta i familjen och de var så mysigt.. Behövde inte ens tjata på barnen i år om att vi måste titta på Kalle Anka innan vi öppnar paket :p Av nån anledning vill dom aldrig titta på de men de är väl klart :P paketen lockar mera!
Det var meningen att de skulle bli lite fest senare på kvällen men jag var så trött att jag for hem och la mig i sängen istället och likadant med juldagen även om det slank ner några cider!

Men idag är det fredag och nya tag! Älskade bror kommer hem i eftermidda och vi ska såklart träffas! Jag är lite stressad då jag legat och latat mig i sängen hela dagen så de blir superspeed på smink och kläder å sen iväg!


Hoppas ni alla haft det bra över jul!


Kram Kram

Moget!

Här sitter jag å kan fasen inte sova.. Har sovit 2 timmar kanske inatt.. Brukar va relativt pigg ändå men fasen inte idag! Men men.. De är lika bra att gå upp istället för att ligga och tjura så man blir ännu tröttare! Katterna är iaf glad..

Idag bär de av till Kläppe men vet inte riktigt hur länge vi blir där, vi får se. Pappa blir hemma så man åker väl kanske hem i tid så han slipper fira jul själv.. Dock har han valt det så!

Hoppas ni alla får de bra idag!



God Jul!!

Hövva!

Jag är så himla trött idag, usch vad jag sover dåligt.. Men idag finns inte tid för att vara trött! Måste ut och julshoppa lite in i de sista såklart.. Oj så roligt va?! Trodde jag hade alla klappar klar för i år men icke! Boa skulle man ha vart på åxå då mina cider tar slut VARJE år runt den här tiden.. Hoppas de inte e för sent!


Träff!

Idag träffades vi tjejer hemma hos mig och hade de lite mysigt även om de tyvärr bara varade i 2 timmar.. Bytte lite paketet å sånt  =) Tack hörrni för idag!

Annars har de varit en lugn dag, hade tänkt ta lite julshopping idag istället men de blev inte av så imorrn måste de bli!
Varit på affärn och julhandlat lite mat bara, shit va folk de är ute å alla är så jävla otrevlig.. Jag blir galen! Trängas e extremt viktigt åxå! Hövva.. Man borde dra en räser me vagnen å köra över alla!


Ullli

I fredas så lunchade jag å tjejerna å surra lite skit å sånt som bara vi tjejer kan.. Efter några timmar så avvek Kicki och Annie och jag var kvar hos Sarah i några timmar till.. hur mysigt som helst! Älskar verkligen att spendera tid med er och jag förstår inte varför de inte blir av oftare! Man har liksom inga ursäkter för de.
Var de någon utav er som hade nåt speciellt imorrn? Jag har fått för mig att du Kicki hade nåt du skulle göra?!

Senare på fredakväll så var jag och Anna hemma hos mig bara och drack litegrann.. Höll på bli krogen men de sket sig!
Lördan blev lugn tills kl 3 då Anna kom och vi började dricka direkt :p Hade huuur trevligt som helst, lyssnade på en massa musik och spelade spel och tittade på dansbandskampen och lyckligtvis så vann ju Älvdalen!!! :D Höll på till runt 3 på natten och då fidde de bli nog.. Hållit på i 12 timmar :p

Åsså idag då.. Jaa de va meningen att jag skulle shoppa lite men de får bli imorrn istället.. Imorrn kommer även flickorna till mig för ovanlighetens skull så de ska bli kul! Dela ut lite paketet å sånt. =)


Nu e Anna här så vi ska väl ta å kika på nå film eller nåt annat mys!


Bjuder på en liten Sara!

Hej vejje


Grogg!

Hejje å hallå, här sitter jag med en grogg i högsta hugg och ska troligen snart ner på krogen.. Jag å Anna hade betämt oss för en myskväll bara, så tidigare satt vi mest framför datan och tittade på roliga, sorgliga och söta å alldeles.. alldeles underbar(a) videoklipp.. Sen huxflux ringde bror och sa åt mig å dricka :P å poff så visst lät de som en bra ide! Fram med dunken och börja halsa (typ)! Torsdagsparty på G3 e ju grett! Speciellt om man känner bartendern så man får värsta specialpris.. Så ikväll blir nog en rolig kväll!

Blaah

Så tråkigt som jag har idag vet jag inte om man nånsin kan ha.. Massor av saker jag borde ta tag i men jag orkar inte samtidigt som jag inte e trött egentligen.. har väl sovit 4-5 timmar inatt kanske.. Och vilken natt sen.. ojoj..

Inga pengar har jag heller, vill ha vill ha vill ha! Handla krimskrams måste va bland de roligaste man kan göra, har lite sånt å slå in till jul så de kanske jag borde ta å göra idag.. Det börjar ju bli dags.. Granjäkeln har inte kommit upp ännu.... ska jag strunta i den i år måntro?!! Hmmm...


Imorrn blir de träffas med tjejerna som de låter!




Saknar sommar och fest på balkongen!

Ett nytt ryck!

Nu ska jag verkligen försöka uppdatera oftare.. Jag vet ju att ni vill läsa :p Även om ni är dålig på att kommentera!!!!!!

Idag är jag bara hemma.. Tog ett långt bad imorse och började läsa på nr 14 i isfolket serien så de tar sig sakta men säkert, vill inte läsa för fort så de roliga tar slut =) Dom är verkligen svår att lägga ifrån sig!!
Nu sitter jag bara och fördriver tiden genom att läsa en massa bloggar å har fått världens hicka.. den ger fan inte med sig..

Snart är de jul åxå.. yaaay!! Jag längtar som en tok, men har knappt nå julkänsla.. Allt har gått så fort tycker jag! Men paket är klart och de blir nog hemma i Kläppe som vanligt.. Känns roligast så och med hela familjen då bror kommer hem åxå.. jippii :D Sen på kvällen blir de nog fest hos Kicki.. Brukar tycka att man ska vara hemma på jul med familj och så men iår provar vi nåt nytt.. Det blir nog jättekul!

Frustrerad!

Så blev de nästan en vecka senare jag bloggade än vad jag hade tänkt likt förbannat! Förlåt hörrni...

I fredas var jag iväg på Dollarstore i Svenstavik med mamma och Anna och de va riktigt kul.. Somnade inte förrän runt 4 på morronen natten mot freda så de va riktigt frustrerande å veta att man ska upp om bara några timmar! Men de är väl så de funkar åxå, inte fasen kan man sova om allt man tänker på är att man borde sova! Runt 10 klev jag upp å var halvtrött men blev snart ovanligt pigg men de är väl likt mig det, har haft väldigt konstiga sovrutiner dom senaste veckorna å vissa nätter bara sovit 3-4 timmar men ändå varit ovanligt pigg på dagarna.. Sen ringde jag Anna å bad henne komma och äta med mig för de är så tråkigt å stå och laga mat åt sig själv så hon kom strax före 11.. Då skriver mamma att vi inte kan åka på dollarn den dagen för att Ivar behövde bilen kl 1.. Sur som fasen blev jag över att jag stressat upp Anna i onödan och åxå för att jag själv har kunnat sova mera om jag hade vetat det. Så jag ringde upp mamma igen och sa de och då blev det bestämt att vi kunde åka på eftermiddan istället och de vart jag nöjd med :p
Lubba in och kikade runt på precis allt som fanns och fick julklappar köpt och massa smått å gott :D
Kom hem runt 6 och jag å Anna försökte bestämma vad vi skulle göra på kvällen men kom fram till att vi tar de bara lugnt å tittar på nån film hemma hos mig eller nåt.. Men då ringer Sarah å frågar om vi inte vill komma till henne och Tommy och hälsa på och dricka lite så jag diskutera med Anna och kom fram till att de var en bra ide så vi gick dit och hade de riktigt riktigt trevligt! Spelade GH world tour i stort sett hela kvällen och sen närmare natten satt vi mest bara och tjejsnackade.. Tommy hade redan gått å lagt sig för han va trött. Runt 4 tyckte vi att de fick räcka för den dagen så då började vi lalla hem =)

Lördan vaknade jag upp tokförkyld och trött som aldrig förr och fick ångest över att Kicki hade sin glöggfest den kvällen men den fick jag hoppa över så jag och Karim låg i sängen och tittade på film hela kvällen istället =) jättemysigt.

Men söndan minns ja inte.. Troligen inte ett smack.. Slog vad med Karim om 1000 kr att han inte kunna hålla sig vaken igenom en självvald film och jodå efter 20 min frågade han om de var okej att han sov 5 min.. javisst är de de tänkte jag, sen ändrade han sig till 10 å 15 å 20 min.. javisst är de de tänkte jag igen :p efter 25 min väckte jag honom och likt förbannat somnade han efter 2 min igen så nu e han skyldig mig 1000kr :D Plus 500 efter tapetseringen i vardagsrummet då han inte trodde att jag köpt tillräckligt med tapet!!

Jag har varit och hälsat på Kicki å Agnes stumpan åxå, gud va tiden går fort.. hon kröp runt för fullt å lalla runt med en hink framför sig :D Sen provade jag vinka och säga hej Agnes kan du vinka tillbaka och hon tog upp handen och vinkade tillbaka :D:D:D Så Kicki gick och hämtade Mina första år boken och skrev upp det :D


Vilket pladder men de får ni va nöjd med =)



Sköt om er!


...

Relativt nyvaken och har ingen aning om vad jag ska hitta på. Har massor av saker å göra egentligen men orkar inte, hur finner man ork till allt som ska göras? Har kommit in i nån period då jag sover så dåligt åxå, ligger vaken i 5-6 timmar innan jag somnar och de är riktigt jobbigt för jag brukar vara skittrött, men de är ingen ide att gå upp å försöka göra nåt! För de första finns de ingenting att göra mitt i natten och för de andra e jag för trött för att göra nånting så då e ligga kvar i sängen de bästa att göra men de är så frustrerande.

Har börjat läsa Isfolket åxå och de är så svårt att sluta läsa. Jag har hört massor om böckerna och alla säger att jag Måste läsa dom å dittan och dattan men jag har inte varit så himla intresserad då jag tycker att dom böcker jag har redan är bäst, men så tog jag fram dom iaf och nu kan jag fasen inte sluta läsa, har redan hunnit till bok 11 och dom är sjukt galet bra!!! Det är tur att de finns hela 47 av dom. Dom är verkligen riktigt riktigt bra!

Sen är Många liv Många mästare eller Sylvia Browne absolut ett måste att läsa för er mina vänner. Eller ja iaf dig Kicki :p

Jösses vad mycke snö de har kommit nu på slutet, men visst var den lite sen i år tycker jag, å till jul vill man ju ha snö =)


Vi Saknar dig Michael, nu får du ta och komma och hälsa på igen! Mamma har börjat tjata om att vi ska spara pengar och komma till Australien istället men de kan bli lite svårt å få Ivar till å flyga så långt :p haha


...

Här sitter jag och dricker en grogg med Anna... Riktigt mysigt! Tänk att tjejer kan prata så otroligt mycke, det tar aldrig slut. Har nyss anförtrott henne kanske århundradets mest pinsamma händelse, men vi lämnar det där :P haha!! Har även nyss fått reda på att grannarna hör bra mycke mer än vad man kanske velat. Uh oh.. Tänk så mycke skit det snackas i mitt rum :P

Snart är de jul åxå!!!! Jag längtar som en tok.. Har som tur är köpt de flesta julklapparna redan.. de är så skönt.. brukar försöka göra de riktigt tidigt så man slipper ut i julstressen men hur ofta lyckas man med det? Man tänker samma sak varje år... I år ska jag verkligen vara tidigt ute så inte allt blir så stressigt, men de lyckas aldrig.. Förutom i år då :P jag e så stolt!

Jag och Anna har redan börjat planera nästa utlandsresa. Vi pratade om USA men vi har inte bestämt nånting förutom att den absolut ska bli längre och ännu roligare om det är möjligt!!!! Vi hade världens bästa vecka då vi va iväg sist och de skulle vara underbart och få uppleva det igen!!! Men USA låter väl som ett grett val? eller kanske Thailand? Ma fo si!

 


Förlåt govänner!

Sorry för riktigt dålig uppdatering. Har haft ångest i flera veckor nu men jag har inte orkat. Det har varit så himla mycke å tänka på att jag blir galen så bloggandet har inte direkt varit största prioritet. Har som sagt tagit ledigt ifrån jobbet för att försöka få nån ordning på kaoset i huvudet men jag kan bara inte, spelar ingen roll hur mycke jag tänker. Jag har ingen aning om nånting längre och de är riktigt riktigt jobbigt. Vet inte ens hur länge jag varit ledig ifrån jobbet. Är de en månad eller 3, jag vet verkligen inte. Mer och mer stressad blir jag åxå av att allt står still, det är så mycke jag borde ta tag i men inte en enda sak orkar jag för allt e som en stor trasslig klump bara. Stora planer och mål men ingen möjlighet att ta mig dit. Hjälp mig gott folk. Tusen tankar tusen frågor. Vart får man hjälp med att tänka?!

En liten resa har jag hunnit med åxå, å hälsat på bror i Göteborg har jag gjort. Oj va roligt de var att träffa honom igen, va längesen nu och lite olik sig var han allt, lilldrea.

Måste passa på och säga förlåt tjejer för att jag inte hört av mig eller nånting. Det har bara varit så himla mycke att jag inte vetat ut eller in. Ni vet att jag älskar er! Hoppas ni förstår.

Hur står saker egentligen till i Lesjöfors? Vilken "spökstad" eller snarare samhälle om ens de. Har åkt igenom det ett antal gånger och blir galen varenda gång, de kryper i hela kroppen av stället. Aldrig ser man en människa någonstans eller ens en lampa som är tänd? Hur är de möjligt? Sist åkte vi igenom kl 8 på morronen och då om nån gång borde väl för fasen folk vara hemma, ute, på jobbet eller vad som helst men icke. Inte ens i affärerna lyser det!! Sen på vägen tillbaka så måste vi stanna och tanka och de blir såklart i Lesjöfors det, något tvemodig kliver man ur bilen och tittar sig omkring. Men inte en själ syns till. Sent på kvällen och kolsvart ute. En svart figur ser man i fönstret en bit ifrån bilen och sen som från ingenstans kommer en liten liten pojke cyklandes runt i snön och ramlar men skyndar sig upp på cykeln igen och pyser iväg.... Det Finns liv va de enda man tänkte haha. Eller var det ett spöke? :P
                                               Hur som haver är Lesjöfors ett riktigt riktigt skumt ställe!

                  

RSS 2.0