Ivrig!

Hejj igen,


Här sitter jag i min ensamhet och har sååå tråkigt. Har precis städat rummet å donat litegrann.

Ikväll blir de melodifestivalen som den lilla nörd man är! Kanske lite dricka till det åxå, blev inget igår.
Var på krogen i torsdags och blev bjuden på precis allting. Brors SNOBBkompis hämtade huuur mycke dricka som helst. hinkar med öl å över 100 shots. som bara dom skulle ha gått på 5000 räknade vi ut. Så full som ett åbäke vart man ju. Dock inte lika full som bror. OJOJ. Jag skulle följa med honom ut för han ville kräkas men de gick ju inge vidare, han ramla på skallen hela tiden och jag kunde inte sluta skratta. Tårarna bara spruta, stackarn. De blev till å fixa hem han å sen vidare in för att dricka mer :P

Äntligen!!!! har Annie fått sin lilla flicka. Jag trodde ju på en liten pojke jag men icke. Längtar som en TOK tills jag får träffa er.

Puss

Tillbaka!

Hej och okej nu kommer en liten uppdatering.

Vi hade de helt underbart utomlands. Var till Ayia Napa där jag varit några gånger förut så man visste ungefär vilka ställen man skulle gå till och så.
Resan dit gick bra förutom att vi nästan missade våran plats att gå av på tåget, uh oh! Och flyget landade lite snett när vi väl kom till Cypern så då blev man lite nervös!!! ( Vet inte om jag slutade svettas på hela resan?! ) Vi hade mycket bra väder varje dag trots att många sa att vi kommer ha skitdåligt väder.
20-21 grader varje dag och uppvärmd pool. Var dock 16 grader i havet så vi struntade i det den här gången.

Träffade mycke nya kompisar på en club vi blev stammisar på. Några supergoa och andra mindre goa :p Väääldigt mycke pojkar från England som jobbar där. Stället vi gick till varje kväll hette Bedrock Inn. Hade flintstones som tema så allt va jättehäftigt där inne. DJbåset tex var i ett stort dinosaurieägg.

Jag har massor med kort som jag ska lägga in så fort jag lärt mig hur och när jag har tid. Vi bodde på ett 4plus hotell så det var mycket fint, dock mycket äldre folk men det gjorde ingenting. Så full som jag blev första kvällen har jag nog aldrig varit förut. OJOJ vad vi hade kul.

Min nya favoritdrink heter A Virgins Mistake som Carey (bartendern) för övrigt tyckte va väldigt roligt tydligen. Den va de enda jag drack på hela veckan :D

Vi blev bjuden på en jäkla massa shots åxå, som Anna mest fick ta för jag va redan för full haha :p Förutom på restaurangen där en kille tog å blev kär. Bjöd oss på en jättegod blåbärslikör dom gånger vi va dit.

Jag har inte fått alltför mycket färg då vi bara solade 2 dagar men visst syns det. Jag har en väldans tur med det där.

När vi skulle hem igen hade jag en fruktansvärt dålig magkänsla och ville helst inte kliva på planet. Kände på mig att något skulle hända, vilket efter 2 timmar visade sig vara ganska rätt. Personalen på planet började springa fram och tillbaka med vatten å syrgas å grejjer så hjärtat mitt satt i halsgropen. Dom ropade ut i högtalarna att dom behövde en läkare men för ovanlighetens skull fanns de ingen ombord. Det visade sig att någon längre fram hade slutat andas så vi fick nödlanda i Athen. Men jag tror att allting slutade bra.

Man blir så lessen när man ser alla små katter som skriker och följer efter en vart man än går å vill ha mat å kärlek så nu ska jag flytta till Cypern å låta alla katter och hundar bo hos mig!


RSS 2.0