YESS!

Älskade Yoshi var hit med piller som jag tog igårkväll runt halv 9. Redan 10 började jag känna hur ögonen for igen på mig och jag blev lite småyr så jag gick och la mig och filurade bara, blixtrade för ögonen ett tag lite småkonstigt men glömde snart bort det och kollade på klockan sist runt midnatt :D Sen har jag sovit dåligt och vaknat heeela tiden men tjurat och lyckats somna om igen så halv 1 idag gick jag upp och det var huuuur skönt som helst. Så tusen tack Yoshi!


Insomnia!

Nej men vet ni vad! Jag är fortfarande vaken. Jag är fortfarande inte trött, fan i mig inte ens lite seg? Hur är det ens fysiskt å psykiskt möjligt för mig som sover som folk? Jag har nu varit vaken i närmare 42 timmar och med andra ord nästan i 2 dygn och jag är inte ens utmattad???? Jag har betett mig konstigt åt idag visserligen, när klockan var halv 12 idag så gick jag fram och tillbaka i lägenheten och kunde för allt i världen inte förstå att det faktiskt är dag nu, det är ljust ute men det klickade ändå inte för mig. Helt sjuk känsla. Gick runt å svävade på moln kändes det som. Försökte lägga mig i sängen men huvudet sa bara nej nej nej det är dag fattar du väl. Upp med dig! Nu är klockhelvetet snart 5 och jag skulle inte haft någon aning om vad det var för dag om inte telefon fanns. Inte nog med att det är farligt och jobbigt å allt det där, det finns jävligt lite att göra på nätterna. Jag provade receptfria sömntabletter för några år sedan och jag inbillade mig iallafall att dom gjorde mig sömnig så nu får de bli örter eller tabletter eller vad som helst som kan hjälpa. Detta funkar inte.

Sjukt!

Jaa nu e klockan 8:41 å jag har fortfarande inte somnat. Helt ärligt så förstår jag inte vad som händer. Jag brukar alltid vara skittrött på kvällarna å lägga mig runt 22. Men jag är inte ens unset trött nu. Visst kan alla ha olika sovperioder men denna e mycket konstig. Idag blir jag vaken lääääänge kan jag tänka mig, och är jag inte trött ikväll vet jag inte vad jag tar mig till!

Erm!

Tick tack, tick tack! Hur pigg som helst. Men nu ska jag ta erat råd flickor för ni har helt rätt. Ska prova sussa nu men de kan jag nog glömma.


Puss

Natti?

Borde jag gå och lägga mig nu? Dom senaste 5 veckorna kanske har jag somnat runt 5-6 VARJE natt/morron. Hmm. Klockan närmar sig halv 7 och jag är inte ens trött. Helt sjukt.

Tidsfördriv!

PERSONLIGT

Namn - Sara
Hemstad - Östersund
Ögonfärg - Blågrå
Hårfärg - Diverse
Längd - 160 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Skostorlek - 35-36
Skor idag - Barfota
Mål för året - Hemligt 
Mest använda fras på msn - Haha
Det första du tänker på när du vaknar - Vad är klockan?
Mest saknade minnet - Skoltiden


FAVORIT

Färg - Svart å blå 
Mat - Ivars köttgryta 
Sport - På tvn? Friidrott lr Fotboll
Djur - Katt
Glass - Piggelin
Affär - 
Sallad - Vanlig sallad med gurka, tomat, paprika å ost
Skådespelare - Många
Nummer - 7
Årstid - Höst


VÄNNER & LIVET

Vad vill du bli när du blir stor - Oj om jag det säkert visste. Volontärarbetare i Afrika troligen
Hur vill du dö - Usch jag vet inte, lugnt somna in eller i sömnen 
Vem av dina vänner är mest lik dig - Hmm Anna eller Sarah 
Vem är mest högljudd -
Vem får dig mest att skratta - Pappa eller Simonkusin
Vem har du känt längst - Anna
Vem är blygast - Jag
När grät du mest - Hmm är inte säker 
Bästa känslan - När man känner att man har gjort en god gärning för någon
Värsta känslan - Svek
Vart vill du bo i framtiden - Ett hus i USA och ett hus i Östersund 
Hur länge tror du att du kommer leva - Jag tror att jag kommer att bli runt 75-80 år


HAR DU NÅGONSIN

Varit kär - Ja
Moonat nån - Ja
Rymt hemifrån - Ja
Föreställt dig ditt ragg naken - Nee så snuskig e jag inte :p
Tänkt på självmord - Ja
Sovit utomhus - Ja
Gråtit i skolan - Ja
Velat bli modell - Nej
Varit otrogen - Ja
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - Massor
Sett en död människa - Nej
Druckit alkohol - Ja
Använt droger - Ja
Ätit sushi - Nej.
Varit på scen - Ja
Snattat - Ja
Retats - Jadå småretas e kul ibland. Inte mobbas däremot
Blivit nerslagen - Ja

Dagen efter...

Jajjemen!

Igårkväll blev mycket lyckad. Sjukt trevligt folk och jag är redan inbjuden till nästa fest så jag måste ha gjort nånting rätt. Jag förtjänar att vara bakis men är jag det?! Icke. Känns inte ens att jag druckit och utan att ljuga så har jag aldrig i hela mitt liv varit så full. Ujuj.

Började med lite drinkar och singstar och sånt hemma hos mig som en liten förfest, sen fick vi skjuts ut till Valla där festen skulle hålla hus. Alla hade inte kommit då vi var relativt tidiga men folk rullade in titt som tätt å till slut var alla där. Så vi satt och surrade å sjöng å spelade lite kort å sånt därnt vanligt. Sen blev det taxi in till G3 där festen fortsatte. Det var ganska mycke folk å mer å mer blev det. Satt mest vid ett bord och surrade. Sen kom familj å vänner, å Peppe bråka med vakten så vart han försvann vet jag inte riktigt, polisen kom kanske. Jahopp, å klockan tickade och blev till slut 2 så man började lulla sig utåt å pratade med folk. Sen försvann Yoshi över gatan å pratade i telefon å sen kom vi bort från varandra på nåt sätt så jag ska väl ringa å kolla vad som hände. Men en riktigt rolig kväll var det iallafall!


Tjing

Gayfest!

Det har varit en ganska händelserik vecka ironiskt nog. Men jag kommer fasen inte ihåg vad jag gjort :p
Har spenderat några kvällar med Yoshi iaf, och i förrgår kom älsklingsSarah förbi och vi surrade intressant till sena natten! Var myycket trevligt! Superglad att du kom förbi! Igår kom lillebror och kusin och hälsade på en sväng åxå å idag får vi väl se.

Ikväll e man bjuden på Gayfest så det ska bli jätteroligt! Ska göra iordning lite drinkar å sånt smarrigt innan vi beger oss åxå :D Så jag återkommer väl imorrn kanske om hur det var.

Tjing

RSS 2.0