VI VANN!!

OJOJ vilken hockeymatch.. Har precis kollat klart och det var riktigt spännande mot slutet.. Det gick inte alls nå vidare större delen av tiden då vi låg under med flera mål men dom sista minuterna(!!) gjorde vi 4 mål och huxflux så vann vi!!! Riktigt bra och spännande match var det :D

Nej nu blir de natti

Toodle


Vädoor!

Yes, sicken helg det har varit, ujuj. Blev krogen i fredas och jäklar va onykter jag blev, fast de hade jag ju planerat så de gick ju som det skulle :p Träffade lite gamla kompisar och så. Blev till att åka hem runt halv 4.

På lördan var jag faktiskt lite bakis jag som aldrig blir det. Känner mig väldigt lyckligt lottat annars för jag brukar myycket sällan bli dålig dagen efter. Men med tanke på hur onykter jag var å hur kul vi hade så var det värt det :p Lördagkväll blev bara lugn med mys framför tvn med trevligt sällskap å sen tack å hej vid 12-halv 1 nån gång.

Än sönda då, ja nu sitter jag här. Jag är lite sur för jag vaknade Direkt efter att jag packat och låst resväskan som bar av till Grekland med Rob Pattingson. Så där kunde jag inte ens somna om och fortsätta drömma.. Jävla skit!! Idag ska vi åka till stugan och mysa och sola. Pratade om att kanske grilla men vi får se om det blir så.


Random..

Fredag!!!

Nej hörreni nu börjar de sina i både kommentarar och besökare. Det går vi inte med på, eller ja inte kommentarer iaf :p MEN.. What goes around comes around, right! ;)

Ikväll är de grillning och kloterfest planerad så det ska bli så jävla kul.. Första klotret för i år. Måste ju träna upp sig till VM. Så jaf hoppas finväre håller i sig som det skulle! Så idag blir de till å ladda batterier å få humöret att stiga till topp :p

Tittar ni på inför Eurovision? Fy fan va roliga bidrag det finns.. hövvaligen.



Torsdag.

Har absolut ingenting att berätta eller skriva om tror jag så jag vet inte varför jag sitter här och envisas :p
 
Lillebror fick åka in på akuten i söndags efter en tids ont i magen, (sen operationen) Läkarna hade tappat han på 5 dl var som kom runtikring såret så det låter ganska allvarligt. Speciellt med så mycket var. Har inte hört nånting sen dess så jag hoppas att allting är bra. Håll tummarna.

Min dator är lite upprörd idag och stängs av så jag vet inte riktigt vad felet är. Han är nystädad nu så han verkar lite gladare så vi får väl se. Halvdyrt å behöva köpa en ny eller lämna in på lagning. Förhoppningsvis kommer karlns skadestånd snart så jag kan få min nya dator han har lovat mig :p

Tisdag.

Idag är en låång och ganska tråkig dag. Längtar bara tills jag får gotta ner mig i sängen :p Halvdeprimerande att man längtar tills man får sova! Har inte gjort särskilt mycket idag, hade lite planer men saker kom ivägen så jag har bara varit hemma och latat mig. Badat, läst, tittat på tv, läst, sovit å återigen läst. Vad vore världen utan böcker så säg? Laddat hem ljudböcker som jag ligger och lyssnar på nätterna igenom. Aldrig lyssnat på det förut för att jag varit lite tveksam men efter ett tag vänjer man sig så nu går det kalasbra. Engelska böcker dessutom men det kanske är en bra början. Brukar ofta vara bättre på engelska ändå =)
 
Ikväll blir det Desperate housewives och lite smarrig glass till det, känns väldigt Amerikanskt.

Och snart börjar Hockey VM.. wohoo!!

Halebop.

Idag blir det mys med tjejerna och äntligen har jag fått igång min telefon. Jag fick ett nytt kort ifrån Halebop i torsdags eller var det fredags kanske? Sak samma.. Jag kunde ta emot inkommande samtal och sms men inte tvärtom så jag provade runt med 5 olika mobiler och inte fan funkade det ändå så jag vart lite sur å var på väg att skicka ett mail till Halebop men så fort jag loggat in på sidan började jag fundera på om jag kanske måste låsa upp kortet först? Men det borde jag inte behöva när dom har skickat ett nytt kort? Eller? Jag provade skriva in PUKkoden iaf och visst funkade det efter det.. Men vad fan dom må väl kunna skriva det på papperet dom skickar ut då för hur fan ska man vet det, eller är det jag som är dum? :p Ja jag vet inte! Det funkar nu iaf så nu är det bara att ringa på.

Toodle

Hellå ja,

Idag blir det ut på äventyr, mer säger jag inte ;)

Annars har inte mycket hänt, det mesta rullar på som vanligt. Bror är hemma äntligen och hälsar på så jag ska väl se till att åka förbi och hälsa på han å krama han lite extra. Det är bestämt att han ska få komma hem i Juni iaf så det är inte så länge kvar =)


 :p Lite random sådär...

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

I WON I WON I WON!!! Jag är sååååå glad och så överexalterad så det är inte klokt! Jag gick in på nån hemsida av rena slumpen där dom hade världens tävling med smink (som inte finns att köpas längre) som pris. Jag tänkte att visst jag anmäler väl mig bara för grejjens skull även om jag Aldrig vinner någonting. Så jag skrev in Hello im Sara from Sweden och min email (Amerikansk sida)  and i would love to win! Sen var det inget mer, utan jag stängde ner sidan och glömde bort det där. MEN VAD HÄNDER!! Jo hon tycker att Sara i Sverige måste få vinna. Flera hundra som var med och tävlande och hon väljer ut mig!!!!! Fattar ni!!!!!!!! Så nu står mitt fina namn på hennes fina sida och fina jag kan inte bli gladare!

                                                      Congratulations to the Kissable Couture winner:
                                                                                  Sara in Sweden!

WOOOHOOOO.. Jag är så jävla glad att jag tror jag svimmar snart. Nej huvva nu fick jag huvudvärk. Hoppas mitt glada sprider av sig lite till er åxå, just nu älskar jag ALLA! Tillåme Hitler skulle fått sig en kyss han sent skall glömma. Nej kanske inte men ni hajjar.


Skulle vara...

Ett långt inlägg men saker stör hela tiden. Detta är vad jag har fått ner på 2 timmar så det får bli ett inlägg senare istället.


Lååååångfredag!

Igår blev det fest igen och riktigt kul var det! Blev dock trött ganska fort och mådde lite skumt så det blidde till och åka hem runt halv 3.

Idag har jag varit och hälsat på faffa och Karin och hjälp dom med datorn lite. Äldre och datorer är ingen bra kombination, men självklart ska de va nyaste grejjerna bara för att det ska va. Så det tog säkert en halvtimme bara att lära dom hur man kopplar upp sig på internet! Men så är det och nu är det gjort för denna gång. Kom hem för bara en liten stund sen och nu håller jag på lagar fläskfile och potatisgratäng, smarri smarri.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Kan bli fest men troligast stannar jag nog bara hemma och myser och sparar festen tills imorrn istället. Det är röjjarfest i Sundsvall ikväll dock så man kanske måste åka? Ma fo si.

Bror blev opererad igår åxå men allting hade gått bra trots att det tog ganska lång tid. Pratade med han en liten stund igår och han mådde mest bra trots omständigheterna.

..

Sikken kväll de blev. Tänkte lubba in till grannen mittemot när han kom hem ifrån jobbet men han struntade i att åka hem å for till Lugnvik istället, så det blidde lite fest där hos Andreas. Och ikväll hade jag åxå planerat en sväng till grannen så jag smiter väl över om en liten stund :D Annars har det varit en seg dag framför datan och tvn. Fortsatt läsa lite böcker och planerat lite till påsk. Händer nog inte så mycket tror jag, påsk är inget speciellt direkt tycker jag. Ska vara lite barn och hundvakt nån dag framöver och kanske en liten resa inplanerad men annars blir jag nog hemma tror jag =)

                            Fin och somrig bild tagen ifrån mitt sovrumsfönster.          
 

...

Här sitter jag nu då med en cider i handen å ett par stycken i magen, började inte riktigt så tidigt som jag tänkte eftersom de kändes bättre å vänta lite så slipper kvällen  bli så ung :p Började strax efter 4! Ikväll blir det partajj men det är inte riktigt bestämt vart än så vi får se vart vi hamnar. Kul ska det bli iaf. Går runt med en lite skum känsla i magen (som jag inte borde ha) av obehag så den ska jag försöka slå/supa bort. Känns som att man har riktigt kul alldeles för sällan nu för tiden, man glömmer bort att leva. Ta till vara på tiden medan man vill/kan/orkar. Har hunnit suga i mig 6 cider och mer ska de bli! Tänk när man va liten snorunge å allt bara gled ner. hade en kompis som sög i sig som en jävla svamp och fan va avis jag var!! :p Nejj nu har jag inte tid me de här.

Toodle

Tisdag!

Sicken lång dag det är idag. Klev upp runt 8 och det känns som jag hunnit med hur mycket som helst och klockan är inte ens 1! Vill att de ska va kväll så man får börja parta utan dåligt samvete :p räcker med att det är tisdag.

Igår var det flickdag hemma hos Annie. Gjorde inget speciellt, bara myste och surra och busa med barnen lite. Anna kom förbi en sväng med present till Agnes och den var uppskattad trots att hon försökte gömma den hela tiden i en sjungande kakburk eller va de va :p Sen blidde de lite mat å tv å grejjer och jag och Sarah började lunka hemöver runt 9. Trött som fan så jag gick å la mig å titta på film och somnade bra fort. Så det var min intressanta dag iaf. Kan hända att det händer lite spännande grejjer idag/ikväll så då kommer jag med ett nytt inlägg isåfall.

Tjo

Tidsfördriv!

1. Vad är klockan: 15.09
2. Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Sara Erika Henriksson 
3. Smeknamn: Zero om den räknas
4. Vad heter dina föräldrar: Peter och Karina
5. Antal ljus på din senaste tårta: 23.
6. Husdjur: FranZ, Lillfisen, Pisslurk
7. Hårfärg: Diverse
8. Favoritfärg: Många
9. Piercing: Öronen
10. Tatuering(ar): Inga
11. Födelseort: Östersund
12. Bostadsort: Hammarstrand
13. Nuvarande bostad: Lägenhet i Torvalla
14. Har du varit kär: Ja
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Nej
16. Har du varit med om en bilkrasch: Några
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra
18. Kaffe eller glass: Glass, gillar inte kaffe
19. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttis
20. Salladsdressing: Ingen

21. Färg på strumporna: Svarta.
22. Lyckotal: 7
23. Favoritfilm: För många för att nämna 
24. Favoritcitat ur en film:
25. Bästa semestern: Rhodos eller Ayia Napa 
26. Favoritmat: Köttgryta med strips 
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låten du lyssnade på: Murder by numbers 
29. Tandkräm: Sak samma 
30. Favorit TV-program: Desperate housewives, Det Okända, Lost, Top model, Hells kitchen + fler

31. Favoritrestaurang: Äter sällan på restaurang 
32. Favoritblommor: Rosor
33. Tycker inte om: Fisk, idioter, politik!
34. Sport att titta på: Friidrott.
35. Snabbmatrestaurang: Donken
36. Senaste sjukhusvistelse: Några år sedan 
37. Favoritdricka: Mjölk och vatten
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Rosa och blå
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte börjat med körkortet än
40. Var är du om 10 år: I USA förhoppningsvis. Gift och 2 barn

41. Vem fick du senast e-mail från: Halebop
42. Är du dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Bloomingdales eller Wal-Mart kanske
44. Vad gör du när du är uttråkad: Läser bloggar, badar, sover
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Puuh, Baaah, grejt, Däääeo
46. Vän som bor längst ifrån dig: Michael i Australien
47. Vad retar du dig på: Människor
48. Det bästa du vet: Oj, massor. Vänner, djuren, fint väder, bada, resa, shoppa, sist men inte minst pappa :p
49. Läggdags: oftast runt 11 men somnar inte förrän några timmar senare
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: Vad ska man svara på det här?

51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: Som sagt..
52. Vad är klockan: 15:28
53. Favorit beatle: Paul McCartney 
54. Favoritlek: Jag har aldrig
55. Favoritfilmmusik: Mamma Mia, Grease 
56. Skostorlek: Allt från 32 till 37. Oftast 35
57. Syskon: 3 småbröder och 1 lillasyster
58. Favoritpålägg: Gurka
59. Om du skulle skänka bort S: Ska de va Dollar elle? 
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Can I Keep You 

61. Bästa bok du läst: Gömda av Liza Marklund.
62. Är du internetberoende: Ja, det är jag nog
63. Favoritdjur: Katt
64. Gillar du snö: Ja
65. Favoritglaglass: glaglass? Piggelin
66. När köpte du något åt dig själv sist: Minns inte
67. Är du långsint: Ibland
68. Favoritgrupp/artist:
69. Vilken är din bästa egenskap: Omtänksam
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Aldrig
72. Vad gör du: Skriver den här listan
73. Mest intressanta stad du varit i: Ayia Napa
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: bra fråga
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Att alla är unika
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Karim
77. Favoritgodis: Allt surt
78. Spelar du nåt instrument: Jag har spelat flöjt och lite piano :p
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Fotboll
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Min Hjälpare om det räknas?
81. Vilken film såg du på bio senast: Umm, Happy feet?
82. Senaste köpta skiva: Oj, det var länge sen
83: Roligaste konserten: Nåt på yran 
84. Bästa känslan: Att vara riktigt glad, vara älskad 
85. Samlar du på något: Säg vad jag Inte samlar på? Värre sakletare får man leta länge efter
86. Isåfall vad: Se ovan
87. Är du feminist: Njä
88. Om du var ett instrument: 
89. Favoritskiva: Mina egna
90. Bästa kompis: Anna, Sarah, Annie å Kicki

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Som en i mängden
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att jag är uttråkad 
93. Favoritlåt: Lift me
94. Snusar eller röker du: Snusar och röker då och då
95. Har du en mobiltelefon: Nu va ju du rolig 
96. Vem är du kär i just nu: Mina katter. Vilket tjat, börjar känna mig som crazy cat lady 
97. Vad är det vackraste som finns: Kärlek och vänskap, havet och himlen 
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: USA!!
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 15:42

Ärenden.

Jaa, idag har varit en sån dag. Har hämtat paket på posten, skickat brev, köpt telefonkort till utland, handlat, varit på boa, städat, hälsat på moster och grannar, och klockan är bara 12! Mäkta impregnerad e ja.

Tills ikväll har jag inte hunnit bestämt så mycket. Kanske ska träffa Sarah senare om hon e pigg och kunnat sova inatt annars blir jag kanske hemma, eller kläppe eller nåt :p Vi får se. Sitter och pratar med Michael just nu och allt jag kan tänka på är hur mycket jag vill åka och hälsa på! Det skulle vara så roligt att åka till dit!!! Vi har pratat om att bila runt Australien och hur fränt skulle inte det vara. USA är fortfarande mitt drömbilande men Australien skulle inte va helt dumt det heller. Spara spara spara! Det är svårt när man inte har nå pengar.


Fredag!

Hejhopp såhär på fredagskvällen.. Idag har varit en fartfylld dag. Först så var det kalas för Agnes som fyller ett år idag. Så jag snikade skjuts dit med Sarah och Tommy så har vi varit ute på lite äventyr åxå! Agnes blev jätteglad över presenten så det var roligt. Jag var lite orolig över det nämligen men den blev en hit. Sen blidde de Asia och affärn å nu sitter jag faktiskt hos Sarah. Hon har klippt mig å grejjer. Blidde superfint!

Just nu sitter vi mest och surrar och ska snart till med GH och kanske lite Scene It! Hon kom precis in med lite dricka till mig med. Sicken tur jag har va.

Annars vet jag inte om de finns nåt mer att berätta, eller jo de gör det säkert men lite hemlisar måste man ju få ha.


Toodle

Blää..

Mår inte alls nå bra idag, klev upp halv 7 och gick i stort sett raka spåret in i vardagsrummet å la mig i soffan. Så där har jag legat idag och kikat på filmer. Tittade i brist på annat på Bubble Boy. Var det inte John Travolta som spelade i den?! Detta var ju Jake Gyllenhaal (?) Vad heter Travoltas film då? Hur som haver så slumrade jag till en sisådär 45 minuter innan jag väcktes av telefonen som visade ett skumt nummer men det var ju såklart älskling som ringde. Surrade en stund med han å hans mamma å sen hade han inte tid med mig längre för det skulle festas för att han kommit hem. Så den festen lär väl hålla på i 3 dar :p suck.. en annan e för gammal för det.

Några timmar senare men fortfarande framför tvn hör jag ett jäkla liv inifrån sovrummet så jag smyger dit och vad får jag se?! Jo, en cirkuskatt som går balansgång på gardinstången? En sån här gammal ful smal gardinstång dessutom. Formad som en riktigt glad mungipa å hängde halvvägs ner till fönsterbrädan så hur den inte kunnat lossna eller gått av förstår jag inte. Tur att dom roar sig själv. Är dock inte lika roande för mig att plocka upp efter dom. Men men, vad gör man inte för dom små liven. läs monster!


Inte så oskyldig!

Däääeo!

Jahopp.. Så var det dags igen. Sitter i Kläppe nu och har varit här sedan igår. Skjutsade ut karln till flygplatsen å han har nästan precis kommit hem så han ringer väl snart kanske.

Annars är allt som vanligt förrutom att min mobil har rymt ifrån mig. Han finns nånstans men jag hittar den inte utav 2 knappt 3 ställen den kan vara på. Så svarar jag inte så vet ni varför. Försvann i fredas. Är inte så svårt eller jobbigt å behöva beställa ett nytt kort å vänta in det men blää.. Men vad gör man!

På fredag blir det kalas då lilltösen fyller ett helt år! Känns som hon alltid funnits där å samtidigt har tiden gått så himla fort. Så jag ska dit hade jag tänkt, fika lite och lämna present  =)

RSS 2.0