Blää..

Mår inte alls nå bra idag, klev upp halv 7 och gick i stort sett raka spåret in i vardagsrummet å la mig i soffan. Så där har jag legat idag och kikat på filmer. Tittade i brist på annat på Bubble Boy. Var det inte John Travolta som spelade i den?! Detta var ju Jake Gyllenhaal (?) Vad heter Travoltas film då? Hur som haver så slumrade jag till en sisådär 45 minuter innan jag väcktes av telefonen som visade ett skumt nummer men det var ju såklart älskling som ringde. Surrade en stund med han å hans mamma å sen hade han inte tid med mig längre för det skulle festas för att han kommit hem. Så den festen lär väl hålla på i 3 dar :p suck.. en annan e för gammal för det.

Några timmar senare men fortfarande framför tvn hör jag ett jäkla liv inifrån sovrummet så jag smyger dit och vad får jag se?! Jo, en cirkuskatt som går balansgång på gardinstången? En sån här gammal ful smal gardinstång dessutom. Formad som en riktigt glad mungipa å hängde halvvägs ner till fönsterbrädan så hur den inte kunnat lossna eller gått av förstår jag inte. Tur att dom roar sig själv. Är dock inte lika roande för mig att plocka upp efter dom. Men men, vad gör man inte för dom små liven. läs monster!


Inte så oskyldig!

Kommentarer
Postat av: Gurrigurran

The boy in the plastic bubble heter Travoltas film :) Gud vilket gulligt kort på fisen. Det var så länge sen vi sågs så katterna känner säkert inte igen mig längre. Gah! Puss

2009-04-02 @ 19:55:21
URL: http://nogg.se/gurran
Postat av: Kicki eller Pether

Du har nog mycket att berätta när vi ses skulle jag tro?! Ses imorgon?! Puss! :)

2009-04-02 @ 20:56:51
URL: http://allahososs.blogg.se/
Postat av: Annie

2009-04-02 @ 21:21:41
URL: http://annelie86.blogg.se/
Postat av: Sarah

Sicken sötnos :)

2009-04-02 @ 22:44:09
URL: http://sarahburstroms.blogg.se/
Postat av: Eda

hahah dom måste ju få roa sig lite :P

2009-04-03 @ 00:02:20
URL: http://tjick.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0